Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

"Erasmus Days 2020" To 26ο Νηπιαγωγείο Χανίων γιορτάζει!

Τρεις ημέρες εορτασμού, του προγράμματος Erasmus + στην Ευρώπη και πέραν αυτής κατά τη διάρκεια των "ErasmusDays", στις 15,16,17 Οκτωβρίου 2020.



Μια ευκαιρία να οργανώσουμε μια εκδήλωση για να μοιραστούμε την εμπειρία μας και να πληροφορήσουμε για την εξέλιξη που  θα έχει την τρέχουσα σχολική χρονιά, το πρόγραμμα Erasmus +  " I am Really Proud of My Country" που υλοποιεί το σχολείο μας. 






 Παλιοί και νέοι γονείς μαθητών του σχολείου μας και συνάδελφοι από το σχολικό συγκρότημα, απόλαυσαν μουσική από χώρες εταίρους του προγράμματος και τα παιδιά τους που έπαιξαν παιχνίδια από αυτές τις χώρες. Τα είδαν να παίζουν, να συνεργάζονται, να ακολουθούν κανόνες και το κυριότερο να Παίζουν και να είναι ιδιαίτερα χαρούμενα






Τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά γνώρισαν ή θυμήθηκαν ποιες είναι οι χώρες που ζουν οι φίλοι και συνεργάτες τους  και επέλεξαν ποια από τα παιχνίδια που μας έχουν στείλει θα μάθουν να παίζουν. Ήταν πολύ ωραίες οι πρόβες, ήταν πολύ ωραία τα παιχνίδια. Θυμηθήκαν τα μεγαλύτερα και το παιχνίδι παρουσίαση στους καλεσμένους μας την προηγούμενη σχολική χρονιά στα πλαίσια της επίσκεψής τους στο σχολείο μας.








Τελειώνοντας τα παιδιά, ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση  με τους καλεσμένους μας και τους κεράσαμε γλυκό σταφύλι που είχαν φτιάξει τα παιδιά τους στα πλαίσια θεματικής.



https://www.erasmusdays.eu/event/im-really-proud-of-my-country-and-of-european-cultural-heritage/