Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Erasmus Days "OPENING OUR DOORS TO EUROPE"




Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο 26ο Νηπιαγωγείο Χανίων προκειμένου: 

α) να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους συνεργάτες μας από το πρόγραμμα Erasmus + που υλοποιούμε “I am Really Proud of My Country”, 
β) να γιορτάσουμε τις ημέρες Erasmus Erasmus Days”. 
ErasmusdaysΣτην εκδήλωση δημιουργήσαμε όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα erasmus + έκθεση έργων ζωγραφικής που δημιούργησαν παιδιά από όλα τα σχολεία και όλες τις χώρες.


Επιμορφωτικές εισηγήσεις στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα πραγματοποίησαν  η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου  ΠΕ60  Χανίων Μαρία Μπαδιεριτάκη, η πρώην Σχολική Σύμβουλος ΠΕ60 Πόπη Κασσωτάκη και η etwinning ambassador Ανατολικής Κρήτης Τζένη Ψαλτάκη.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθυντής Π.Ε. Χανίων Μανώλης Μηλιαράκης, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 Αθηνά Ντούλια, οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων του συγκροτήματος. 

Ακόμα ο σύλλογος γονέων προσέφερε τραπεζοκαθίσματα και οι γονείς του σχολείου μας, προσέφεραν παραδοσιακά φαγητά και διασκέδασαν μαζί μας. Μαθητές Δημοτικού σχολείου χόρεψαν κρητικά με στολές που προσέφερε ο παραδοσιακός σύλλογος ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ και ο Παναγιώτης παλιός μαθητής του νηπιαγωγείου μας, έπαιξε παραδοσιακή μουσική με το βιολί του.