Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ο κήπος μας ομορφαίνει





Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 το μεσημέρι φυτέψαμε τον κήπο των νηπιαγωγείων του σχολικού μας συγκροτήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπολάκη Θρασύβουλο, ιδιοκτήτη του φυτωρίου " Εν Κήπω", που μας προσέφερε όμορφα λουλούδια, αρωματικά βότανα, αλλά και ότι άλλο χρειαζόμασταν ώστε να  έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους γονείς του σχολείου μας που με χαρά και προθυμία ήρθαν και βοήθησαν και ιδιαιτέρως τον κ. Κραουνάκη, πατέρα μαθητή μας που ήταν εμπνευστής της όλης προσπάθειας.






Την περασμένη Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στο νηπιαγωγείο μας είχαμε συνάντηση για να συζητήσουμε οργανωτικά θέματα του νηπιαγωγείου μας και ειδικά ό,τι αφορά την επικείμενη 4η συνάντηση μάθησης, διδασκαλίας και κατάρτισης  του erasmus + " I Am Really Proud of My Country". Αυτή θα υλοποιηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου 2019  και θα συμμετέχουν 17 εκπαιδευτικοί  από  Λιθουανία, Ελλάδα, Ισπανία,  Τουρκία,  Ρουμανία και  Εσθονία.
 Τότε αποφασίσαμε ότι εκτός των άλλων θα έπρεπε να φροντίσουμε τον κήπο του σχολείου μας.  Την Τρίτη 1 Οκτώβρη έφερε φυτά, χώμα και λίπασμα ο κ. Κραουνάκης και όλοι εργαλεία και όρεξη για δουλειά.





Ευχαριστούμε τόσο πολύ!!!!!!!!!