Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

3η επίσκεψη μάθησης, διδασκαλίας και κατάρτισης στο Ταρκοβίστε της Ρουμανίας.



H  συνάντηση με τους εταίρους μας κατά την υλοποίηση του προγράμματος erasmus + " I am really proud of my country" ήταν στo Targoviste μια όμορφη ιστορική πόλη κοντά στο Βουκουρέστι.



Εδώ μπορείτε να δείτε ένα video με χαρακτηριστικές στιγμές από αυτή την εμπειρία.






Συζητήσαμε την μέχρι τώρα πορεία του project, αναστοχαστήκαμε και αξιολογήσαμε την πορεία του.   Ακόμα θέσαμε νέους στόχους και χρονοδιαγράμματα και αποφασίσαμε δράσεις και δραστηριότητες που θα υλοποιηθούν το επόμενο τρίμηνο.Ορίστηκαν οι ημερομηνίες επίσκεψης των εταίρων μας στα Χανιά οι 7,8,9 Οκτωβρίου 2019.
 Πολλές ευχαριστίες προς τη ρουμανική ομάδα για την ζεστή φιλοξενία τους στο Tarkoviste, μια πολύ όμορφη πόλη με υπέροχα αξιοθέατα και αξιοθέατα. Ήταν μια συνάντηση που ενίσχυσε την ομαδική συνεργασία, πρόσφερε πλούσια εμπειρία με πολλά και πολύ ενδιαφέροντα εργαστήρια. Οι παρουσιάσεις, οι βιωματικές μέθοδοι μάθησης και οι καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις που μας παρουσιάστηκαν θα είναι πολύ χρήσιμες για τη δουλειά μας.

Επιστρέφοντας στο 26ο νηπιαγωγείο ενημερώθηκαν παιδιά, συνάδελφοι και γονείς. Τα παιδιά δημιούργησαν ακολουθώντας  καινοτόμα μεθοδολογία του συνεργάτη νηπιαγωγείου της Ρουμανίας.