Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Η αμυγδαλιά του σχολείου μαςΠαρακολουθούμε και καταγράφουμε με τη βοήθεια της φωτογραφικής μηχανής τις αλλαγές της Αμυγδαλιας που υπάρχει στην αυλή του σχολείου μας.Γινόμαστε όλοι φωτογράφοι και μετά στον Η/Υ επιλέγουμε τις πιο καλές φωτογραφίες. Φωτογραφίζουμε τον κορμό και τα κλαδιά.

15 Φεβρουαρίου 2017Στις  23 Φεβρουαρίου είχαμε μια μεγάλη έκπληξη!

Ήταν τόσο όμορφη, εμείς πήραμε ξερά κλαδάκια, κολλήσαμε ροζ και άσπρα χαρτάκια και φτιάξαμε κλαδιά για να στολίσουμε το δωμάτιο μας.Διαβάσαμε την ιστορία της Αμυγδαλιάς και την συνδέσαμε με την αλλαγή στην εμφάνιση του δέντρου μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για μυθοι για λουλουδιαΗ παρακολούθηση συνεχίζεται.........


Στις 3 Μαρτίου πήγαμε ξανά στην αμυγδαλιά μας. 

Πριν όμως είχαμε κάνει υποθέσεις.

Θα έχει πιο πολλά λουλούδια είπαμε οι περισσότεροι, θα έχουν πέσει κάτω είπε μόνο ο Γιώργος γιατί είχε εμπειρία από την αμυγδαλιά του παππού του.

Πήραμε τη φωτογραφική μηχανή και το μεγενθυτικό φακό και πήγαμε.Γυρνώντας επιλέξαμε τις φωτογραφίες που ήταν οι πιο αντιπροσωπευτικές.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που επιλέξαμε.


16 Μαρτίου 2017

Ένας συμμαθητής μας έφερε κυάλια για να παρατηρήσουμε καλύτερα τα ψηλά κλαδιά της αμυγδαλιάς. Ακολουθήσαμε την ίδια διαδικασία και δείτε τι ανακαλύψαμε! Η αμυγδαλιά μας έχει τώρα πράσινα αμύγδαλα!! Την άλλη φορά θα τα δοκιμάσουμε!

¨Ομως μας τράβηξε την προσοχή μια σκουλικαντέρα που προσπαθούσε να κρυφτεί στο βρεγμένο χώμα!