Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας Τι χαρά και τιμή!!Logo
Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι το σχολείο μας βραβεύτηκε όπως και τα συνεργαζόμενα σχολεία με την
                     Ευρωπαϊκή Ετικέτα ποιότητας
για το έργο " Ντετέκτιβ Μουσείων" που εκπονήθηκε την περασμένη σχολική χρονιά στο σχολείο μας.Αγαπητή/έ Αικατερίνη Γωνιωτάκη,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Ντετέκτιβ Μουσείων". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, τις οικογένειές τους για την βοήθειά τους και τους συνεργάτες μας Α νηπιαγωγείο Μουρνιών και Δημοτικό Σχολείο Αρεδίου Κύπρου για την καλή συνεργασία!


Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το έργο.
http://26nipchanion.blogspot.gr/2016/02/blog-post.html