Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τελευταία μέρα στο σχολείο!!!


Η σχολική χρονιά 2019 - 2020 ήταν πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Ο Ιούνιος ήταν ο μήνας που μας έφερε κοντά στο σχολείο την κ. Καίτη και κάποιους από τους φίλους μας, αφού δεν ερχόμασταν όλοι την ίδια μέρα στο σχολείο.

 Όμως την τελευταία μέρα στο 26ο νηπιαγωγείο την γιορτάσαμε όλοι μαζίεκτός από μία συμμαθήτριά μας που απουσίασε, αφού ο αριθμός το επέτρεπε!!!  Στο τέλος της ημέρας, ήρθαν για να τους χαιρετήσουμε η κ. Δέσποινα που μας έλειπε όλο αυτό το μήνα και οι γονείς μας.


Ας δούμε πως περάσαμε. Κάναμε τα γενέθλια συμμαθήτριάς μας με χορό και φυσικά τούρτα!

Φάγαμε σπιτικό παγωτό και πίτσα προσφορά της οικογένειας συμμαθητριών μας!

Ετοιμάσαμε ένα δώρο για τη φίλη μας, το οποίο κόσμισε τη μικρή πολύ μικρή γιορτή μας με καλεσμένους τους γονείς μας αλλά και τη κυρία Δέσποινα!


Τοποθετήσαμε τα καρεκλάκια για τους καλεσμένους μας στη σωστή απόσταση για να μας παρακολουθήσουν και να πληροφορηθούν για τη πορεία των προγραμμάτων που υλοποιούμε στο σχολείο μας!


Αρχικά είπαμε το " Αποχαιρετώ το νηπιαγωγείο", μετά το τραγούδι που δημιουργήσαμε μαθαίνοντας ομοιοκαταληξία και τέλος μια μαντινάδα που ταίριαζε με το τελός της σχολικής μας χρονιάς!
Διαβάσαμε το αλφαβητάρι που δημιουργήσαμε για να θυμηθούμε πολλές χαρούμενες στιγμές στο σχολείο μας.


Και το αγαπημένο μας παιχνίδι ¨Αλάτι ψιλό αλάτι χοντρό" έκλεισε τη μικρή γιορτή και τη τελευταία μέρα για το σχολικό έτος 2019 - 2020 στο 26ο νηπιαγωγείο Χανίων!