Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

" Let's do it Greece" Ο κήπος μας πρασινίζει!!!




Ο μικρός κήπος που υπάρχει στη νέα αυλή των 12ου, 18ου και 26ου Νηπιαγωγείων Χανίων, χρειαζόταν φροντίδα και αποφασίσαμε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί των συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων να πρασινίσουμε και να ομορφύνουμε το κήπο μας.  





Την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη τα νηπιαγωγεία του σχολικού μας συγκροτήματος, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στη δράση "  Let's do it Greece"  και της Ομάδας Υλοποίησης του Προγράμματος Νοιάζομαι και Δρω.


Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων από την σχολική κοινότητα, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την εθελοντική δράση για κοινωφελή σκοπό. Ένα κάλεσμα προς όλη την κοινωνία και προς κάθε άτομο να ενημερωθεί για τον εθελοντισμό και να συμμετάσχει ενεργά.  


 Δώσαμε ημέρα συνάντησης , ετοιμάσαμε ζεστό τσάι, χυμούς και βουτήματα, οι γονείς έφεραν εργαλεία, και φυτά και όλοι μαζί πιάσαμε δουλειά. Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.





Οι κ. Γεωργία και Ερασμία καθάρισαν την τάξη και την αυλή μας και όλα ήταν έτοιμα!




Τελειώνοντας θελήασαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν. Υπαγορεύσαμε ένα ευχαριστήριο γράμμα στη κυρία μας, συνεχίζοντας ο ένας τη φράση που είχε ξεκινήσει ο συμμαθητής μας.  Το γράμμα το διακοσμήσαμε και το προσφέραμε σε όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν.


Ευχόμαστε να μεγαλώσουν και υποσχόμαστε να τα φροντίζουμε.



Την ημέρα που είχαμε μια μικρή γιορτή για την μητέρα πήραμε επαίνους για τη συμμετοχή μας στη δράση.