Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Το σχολείο μας περιμένει!!!!

Καλωσορίσατε στο Νηπιαγωγείο μας, αγαπημένα μας παιδιά!
https://drive.google.com/file/d/0B4uWlJrYjdC7Rm9iQlRIUm4xOUk/view?usp=sharing

Ας μην χάσουμε ούτε ένα λεπτό! 

Σας υποσχόμαστε η ζωή σας στο Νηπιαγωγείο να είναι
 ανεπανάληπτη κι αξέχαστη...


Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!



Καλωσορίσατε στο Νηπιαγωγείο μας, αγαπητοί γονείς!


Τη φετινή χρονιά τα παιδιά σας, τα οποία -από φέτος- θεωρούμε ότι είναι και δικά μας παιδιά, θα φοιτήσουν για ένα ή για δύο χρόνια στο Νηπιαγωγείο, έναν από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή  τους.
Το Νηπιαγωγείο είναι το πρώτο οργανωμένο περιβάλλον κοινωνικοποίησης, προσωπικής εξέλιξης και μάθησης -στο οποίο καλούνται τα παιδιά να φοιτήσουν με συστηματικό πλέον τρόπο. 

Έχει τη σημαντική αποστολή να τους προσφέρει -στην τρυφερή αυτή ηλικία που δομείται η προσωπικότητά τους- κοινωνική, συναισθηματική, πνευματική και ψυχοκινητική αγωγή, προετοιμάζοντας την προσαρμογή τους στο σχολικό περιβάλλον και -μακροπρόθεσμα- στη ζωή. 
Το έργο μας είναι να συμβάλλουμε στη γνωστική ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη των παιδιών και, παράλληλα, να φροντίζουμε -με τη στάση και τη συμπεριφορά μας- να τους μεταδίδουμε αρχές και αξίες, οι οποίες θα τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Γιατί θεωρούμε ότι ο ρόλος τού σχολείου δεν είναι μόνον να προετοιμάζει τα παιδιά για τη ζωή, αλλά και να τα βοηθάει για να ζήσουν -ευτυχισμένα- μια ζωή με νόημα.