Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ετικέτα Ποιότητας eTwinning


Logo
Είμαστε πολύ χαρούμενοι στο σχολείο μας σήμερα!!!!!!!
Μόλις μάθαμε ότι βραβεύτηκε  το σχολείο μας με την ετικέτα ποιότητας etwinning για το  έργο " Ντετεκτιβ Μουσείων", που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας τη περασμένη σχολική χρονιά!
Εδώ μπορείτε να δείτε τη πορεία του έργου αυτού!

http://26nipchanion.blogspot.gr/2016/02/blog-post.html

Τα σχόλια που συνόδευαν την ανακοίνωση ήταν πολύ κολακευτικά!
(26ο νηπιαγωγείο Χανίων),

Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning.

Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί επιτυχημένο: ενεργή συμμετοχή των μαθητών, αλληλεπίδραση, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, άριστη οργάνωση του Twinspace, παιδαγωγική καινοτομία, συνεργατικές δραστηριότητες, αξιολόγηση και σχολιασμό των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν!Καλήσυνέχεια στο έργο σας και ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες! Με εκτίμηση, η ΕΥΥ της δράσης eTwinning

All the best,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
 τους συνεργάτες μας,1ο Νηπιαγωγείο Μουρνιών και Νηπιαγωγείο Αρεδίου Κύπρου.
Την Σχολική σύμβουλο προσχολικής Αγωγής Ν. Χανίων κ. Πόπη Κασσωτάκη για  την επιμόρφωση σε εργαλεία web 2 αλλά και την καθοδήγηση που χρόνια μας προσφέρει. Ακόμα τη κ. Σταυρούλα Λαδά υπεύθυνη etwinning Δυτικής Κρήτης για τις πολύτιμες συμβουλές της.
Τις επόμενες μέρες θα ετοιμάσουμε μια γιορτή για τους  περυσινούς μαθητές του 26ου νηπιαγωγείου Χανίων που συμμετείχαν σε αυτό το έργο!