Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Μια πολύ πολύ ευχάριστη συνάντηση!!!

Σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή αφού το σχολείο μας άνοιξε τις πόρτες του και με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε την περσυνή νηπιαγωγό κ. Ειρήνη Ζερβουδάκη, τους παλιούς μαθητές του που τώρα πηγαίνουν στη πρώτη δημοτικού και μεσω τηλεσυνάντησης τη κ. Άννα Νικολακάκη.


Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια ομαλής μετάβασης στο Δημοτικό και στα πλαίσια διάχυσης του προγράμματος που ανήκει στο 2ο Θεματικό Κύκλο των εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θεματική ενότητα " Φροντίζω το περιβάλλον" και τίτλο "Θάλα-SoS-α χωρίς πλαστικά" και του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων που υποστηρίζεται από το ΚΠΕ Βάμου, με τίτλο  " Μεσόγειος: Η θάλασσα που μοιραζόμαστε".

Οι περσυνοί συμμαθητές μας έφτασαν πρώτοι και όλοι μαζί περιμέναμε τη κ. Ειρήνη και της κάναμε έκπληξη.


Όλοι μαζί καθίσαμε στη μεγάλη παρεούλα τραγουδήσαμε όπως παλιά το " Καλημέρα" και είπαμε τα νέα μας. Οι παλιοί μας συμμαθητές μας είπαν τις εντυπώσεις τους από το δημοτικό.


Εμείς τους παρουσιάσαμε όσα έχουμε μάθει στα πλαίσια του προγράμματος και τους δώσαμε μικρά δωράκια που είχαμε φτιάξει τις προηγούμενες μέρες. Αυτά ήταν κομμάτια παζλ στολισμένα με βότσαλα(από τη παραλία που είχαμε επισκεφτεί) που είχαμε ζωγραφίσει και συνθήματα για τη προστασία της θάλασσας που είχαμε υπαγορεύσει στη κυρία μας.



Στη κυρία Ειρήνη είχαμε κάτι ξεχωριστό!!


Και άλλη έκπληξη μας περίμενε, η κ. Άννα δε μπορούσε να έρθει στο σχολείο μας, όμως ήταν μαζί μας!!


Χορέψαμε όλοι μαζί, και φάγαμε γλυκάκια από τη κ. Ειρήνη και από το σχολείο μας.



Κυρία Ειρήνη, κυρία Άννα και μεγάλοι φίλοι μας σας ευχαριστούμε τόοοοοοσο πολύ! Σας αγαπάμε και σας περιμένουμε ξανά! Κυρία Άννα ελπίζουμε να σε αγκαλιάσουμε!