Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Χριστούγεννα. Γιορτή αγάπης, προσφοράς, αλληλεγγύης…

 

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή, είναι συναίσθημα! Είναι ένα συναίσθημα παιδικό, αθώο, γεμάτο αγάπη και προσφορά, αλληλεγγύη και ξεγνοιασιά.

Τα Καταστήματα ΣΥΝΚΑ Χανίων μας έδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αξίας 200 ευρώ για να τα διαθέσουμε σε οικογένειες του σχολείου μας και είμαστε ευγνώμονες για αυτή τη προσφορά!



Κάθε χρόνο συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο νηπιαγωγείο μας για να τα διαθέσουμε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Κυρίως όμως για να νιώσουν τα παιδιά μας τη χαρά και τη σημασία της προσφοράς. 

Φέτος που τα σχολεία έχουν κλειστές τις πόρτες τους μας έδωσε τη λύση και είμαστε ευγνώμονες, το καφέ - market " Τρεις και εξήντα" το οποίο μας επέτρεψε να τοποθετήσουμε το κουτί της αγάπης και της προσφοράς, στο χώρο του.  Σε αυτό, οι μικροί μας μαθητές άφηναν τα δώρα τους, ενώ ενίσχυσε τη προσπάθειά μας με δωρεάν τρόφιμα.


Εμείς φροντίσαμε να διαθέσουμε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες του σχολείου μας που πληροφορηθήκαμε ότι το έχουν ανάγκη.  

Ακόμα συσκευάσαμε μικρά δωράκια και τα μοιράσαμε σε όλες τις οικογένειες σχολείου μας για να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ γονείς, εκπαιδευτικοί και Άη Βασίλης μια έκπληξη στο αυριανό διαδικτυακό ΠΑΡΤΥ μας.



Είχαμε ακόμα την ευκαιρία δίδοντας ένα μικρό δωράκι, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες  Γεωργία, Ερασμία και Μαρία που φροντίζουν για την υγιεινή και όχι μόνο του σχολείου μας!


Φυλάξαμε και κάποια γλυκάκια για να κάνουμε πάρτυ μόλις ανοίξει το σχολείο!!!!