Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Αγάπη, Προσφορά, Αλληλεγγύη


Τη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 είχαμε τη χαρά και τη τιμή να έρθουν στο σχολείο μας η κοινωνική λειτουργός προϊστάμενη του ΚΗΦΑΑΜΕΑ κ. Καπλανίδου Αγγελική και η εργαζομένη στο κέντρο και μητέρα μαθητή μας αγαπημένη κ. Ευσταθίου Κατερίνα. Αρχικά μας παρουσίασαν το δικό τους σχολείο.

Μιλήσαμε για τη διαφορετικότητα και πως μπορούμε να αγκαλιάσουμε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από τις δυνατότητες ή αδυναμίες που έχουν. Χαρήκαμε πολύ με το υπέροχο δώρο που μας έφεραν και παίζουμε στην ελεύθερη ώρα μας.


Το παραμύθι " Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας" μας εντυπωσίασε και ζωγραφίσαμε
τον δράκο για να τον θυμόμαστε.


Τη προηγούμενη μέρα υπαγορεύσαμε στη κυρία μας ένα γράμμα για τη κ. Κατερίνα και το υπογράψαμε όλοι. Το γράμμα το τοποθετήσαμε σε μια όμορφη κάρτα.


Εμείς στείλαμε δώρο στα παιδιά του κέντρου που αισθανόμαστε φίλους μας, ένα κηροπήγιο που φτιάξαμε με αγάπη.


Νιώσαμε πολύ υπερήφανοι όλοι όταν προσφέραμε τρόφιμα που είχαμε συγκεντρώσει στο σχολείο με τη βοήθεια της οικογένειάς μας. Και τα είχαμε τοποθετήσει στο " Κουτί της Αγάπης " και σε άλλα κουτιά γιατί ήταν πολλά. Όταν τα φέρναμε το πρωί νιώθαμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια.





Ευχαριστούμε πολύ το ΚΗΦΑΑΜΕΑ και τις κ. Καπλανίδου και Ευσταθίου για την ευκαιρία που μας δώσανε να αισθανθούμε την αξία της Αγάπης, της Προσφοράς, της Αλληλεγγύης και της Ενσυναίσθησης.