Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

6η Συνάντηση Μάθησης, Διδασκαλίας και Κατάρτησης στην Εσθονία.

 


 Η 6η και τελευταία, Συνάντηση Μάθησης, Διδασκαλίας και  Κατάρτησης του προγράμματος erasmus + " I am Really Proud of My Country" στην Εσθονία ήταν εικονική.





Ας δούμε κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές στο παρακάτω video, πατώντας τον σύνδεσμο.

https://drive.google.com/file/d/1EBy9X9ZiIoKM5UXn8pMT7r-BAaVh1zIu/view?usp=sharing

Σε αυτήν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια εικονική περιήγηση στο νηπιαγωγείο Noo Kindergarten Kroll, Helen Klaos και να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του οικολογικού προγράμματος του σχολείου και κάποιων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο. Ακόμα είδαμε πως γιορτάζουν τα γενέθλια τω παιδιών στο νηπιαγωγείο και παρακολουθήσαμε μάθημα ρομποτικής σε παιδιά 5, 6 ετών. Είχαμε ακόμα την ευκαιρία να γίνουμε θεατές θεατρικών δρώμενων και μουσικών παραστάσεων από τα παιδιά, ενώ δημιουργήσαμε και εμείς χριστουγεννιάτικα στολίδια ακολουθώντας τις οδηγίες των εταίρων μας. Εντυπωσιαστήκαμε από την εικονική περιήγηση στο Τάρτου την όμορφη Πανεπιστημιούπολη της Εσθονίας καθώς και το Ταλίν την πανέμορφη πρωτεύουσα της χώρας.

Ακόμα έγινε αξιολόγηση, ενός καθ ομολογία όλων των εταίρων, εξαιρετικού και άριστα οργανωμένου προγράμματος και ορίστηκε μια ακόμα διαδικτυακή συνάντηση για να κλείσουν κάποιες εκρεμότητες που υπάρχουν. 

Ευχαριστούμε το φιλόξενο και άριστα οργανωμένο νηπιαγωγείο Noo Kindergarten Kroll γι αυτήν την τόσο πλούσια και ιδιαίτερα χρήσιμη εμπειρία που μας προσέφερε.